Használt üzemanyagkutak eladása, továbbértékesítése.

A hasznaltuzemanyagkut.hu ingyenes értékesítési felületet biztosít az Ön számára is. 

használt üzemanyagkút eladás

Amennyiben nagyobb üzemanyagkútra cserélné használt üzemanyagkutat, vagy korszerűbb konténerkút rendszert szeretne, abban az esetben cégünk beszámítja a régi üzemanyagkutat egy új konténerkút vételi árába. 

 

használt konténerkút -mennyiért lehet eladni

használt üzemanyagkút-minősítés

 használt konténerkút megszüntetési eljárás

használt üzemanyagkút visszavásároljuk

 Mennyiért lehet eladni?

Minősítéssel érdemesebb?

Megszüntetési eljárás is kell?

Nagyobbra cserélné?

Ha nem tudja mennyit ér az eladásra szánt üzemanyagkút de nem szeretné túl olcsón vagy drágán hírdetni, akkor töltse ki az adatlapot és jelölje be, hogy segítséget kér az árazásban. Szakértő munkatársaink segítenek beárazni a használt konténerkutat, üzemanyagkuta, kútoszlopot, tankolóautomatát.   Adjon minősítő dokumentumot az üzemanyagkút mellé, ezzel Ön és a vásárló is biztonságban van, mivel szakértő munkatársaink a berendezést átvizsgálják és egy használt üzemanyagkút minősítő dokumentumot állítank ki az Ön számára. Ezzel a vásárló is kap egy biztosítékot, hogy használható konténerkutat, üzemanyagkutat fog megvenni. Amennyiben használatba vételi engedélye is volt az eladásra kínált üzemanyagkútnak, akkor ne felejtse el a használati engedélyt visszavonatni, megszüntetni. Amennyiben új, korszerűbb konténerkút vásárlása melett dönt, használja az üzemanyagkút beszámítási rendszerünket. Önnek a régi üzemanyagkúttal nincs teendője, csak az új konténerkút, automatizált konténerkút rendszert kell az engedélyek megszerzése után fogadnia.

Ingyenes hirdetés feladása

Töltse ki az használt üzemanyagkút adatlapot, töltsön fel legalább 2 fényképet az alábbi beállítások szerint. Töltse ki az adatait, elérhetőségét továbbá irja le ha bármilyen fontos információt meg szeretne osztani a hirdetésben. Ezután kattintson a használt üzemanyagkút hirdetés elküldés gombra. A beérkezett adatok alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot amennyiben kérdései lennének. A hírdetésének megjelenéséről írásban tájékoztatjuk.

Készítsen két fényképet az alábbi beállításokkal.

használt üzemanyagkút fotók

 

CAPTCHA

Az adatok elküldése után 3 munkanapon belül jelenik meg a hirdetése a hasznaltuzemanyagkutak.hu weboldalon. A hirdetés elküldésével egyidejüleg elfogadja az ingyenes hirdetési szabályokat.

 

Ingyenes Használt Üzemanyagkút Hirdetési Szabályok

 

1.)  A Verecundus Kft. fenntartja magánka a jogot ahhoz, hogy amennyiben az eladásra kínált termék, vagy berendezés nem felel meg az üzemanyagkutakra vontakozó jogszabályi előírásoknak abban az esteben az ingyenes hirdetés közzétételét szabályozhatja.
2.) A Verecundus Kft. nem vállal felelősséget a hibásan megadott hirdetési adatok miatt keletkező kellemetlenségekért, harmadik félnek okozott esetleges károkért. 
3.) Az ingyenes hirdetés megszüntetését a hirdetőnek kell írásban kérnie amennyiben már a hirdetés nem aktuális vagy a berendezés már elkelt.
4.) A Verecundus Kft. a hirdetéssel semmilyen értékesítési, megvásárlási kötelezettséget nem vállal a hirdetett használt üzemanyagkútra. 
5.) Amennyiben az adatai nem lehet leellenőrizni vagy azokat tévesen, hibásan adja meg, vagy az estleges érdeklődők negatív visszajelzést adnak a hirdetőről, abban az esetben  a Verecundus Kft. az ingyenes használt üzemanyagkút hirdetés megjelenését törölheti.